Hmonitor in tray area

You may find answers to frequent questions here. Please, use Search before posting new questions!

Hmonitor in tray area

Postby terry44 » Fri Feb 24, 2006 3:22 pm

Hello I have just downloaded my Hmonitor and I would like to have it load on the taskbar on startup, I hope you can assist me. Many Thanks Terry Horton. :lol: [/b]
terry44
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 23, 2006 3:10 pm
Location: Bunbury Western Australia

Postby Moses » Fri Feb 24, 2006 4:49 pm

I'm not sure I understand, what you want...
But if you want hmonitor to run each time windows starts up, then just do a right click in hmonitor window and click on "Run with windows" if there isn't already a checkmark in front of it...
If there is already one, then hmonitor should start each time windows starts up..

greetings
Moses
Moses
 
Posts: 6
Joined: Thu Feb 16, 2006 10:46 am


Return to F.A.Q.



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron